Webdesign: hoe pak je dit aan?

Ook voor bedrijven is online aanwezig zijn enorm relevant. Wees actief op social media maar bied ook een website aan. Het zorgt ervoor dat je nieuwe en bestaande klanten bereikt en het vergroot je naamsbekendheid.

In deze blog vind je belangrijke zaken terug waarmee je rekening moet houden bij het opbouwen van een professionele website. Zit je achteraf met vragen of heb je graag professionele hulp? Contacteer Bright Square en onze professionele webdesigners helpen jou graag.

 

Een eerste indruk van jouw bedrijf

Op je homepagina laat je zien wie je bent en waar je bedrijf voor staat. Maak gebruik van foto’s en video’s en zet je producten of diensten die jij aanbiedt in de kijker. Dit schept een duidelijk overzicht voor de websitebezoekers. 

 

Wees persoonlijk

Maak een ‘Over ons’-pagina aan op je website. Op deze pagina vertel je meer over je bedrijf (doel, missie, visie) en je team. Het maakt je website op een eenvoudige manier net iets persoonlijker. 

 

Maak gebruik van (veel) visuals

Voeg zoveel mogelijk beelden toe aan je website. Websitebezoekers krijgen zonder al te veel tekst een duidelijke indruk van jouw bedrijf. Mensen zijn visueel ingesteld. Beelden blijven langer bij dan tekst.

 

Een geschikte huisstijl

Een passende huisstijl is cruciaal. Het geeft de sfeer van jouw bedrijf door aan de buitenwereld. Het is hierbij belangrijk om rekening te houden met kleuren, lettertypes, lettergroottes, vormen, beelden en taalgebruik.

Laat je huisstijl ook terugkomen via al je kanalen (website, social media, flyers, visitekaartjes, etc.). Ook Bright Square kan een huisstijl ontwerpen op maat van jouw bedrijf.

Waar wacht je nog op? Tijd voor actie!

Scroll naar boven