HubSpot-marketing

Jouw ideale CRM-systeem, opgezet door een expert

Op zoek naar een van de beste programma’s om je marketing te automatiseren, je sales te monitoren en je customer management te optimaliseren? Met HubSpot krijg je het allemaal.

Bright Square staat voor je klaar om je door dit uitgebreide systeem te leiden. Zo geniet jij van een optimale werking van jouw persoonlijke HubSpot en til jij je marketing naar grotere hoogten.

Wat kan HubSpot-marketing betekenen voor jouw succes?

Dan is jouw onderneming de ideale HubSpot-kandidaat. HubSpot combineert een waaier aan functionaliteiten die je marketing en sales naar the next level brengen.

Geavanceerde marketing-tooling

Beheer alle marketingboodschappen en -kanalen samen voor de meest doeltreffende communicatie voor je nieuwe leads én vaste klanten.

Een uitgebreid CRM-systeem

Verzamel moeiteloos alle relevante info over je klanten en leads. Zo word je een echte uitblinker in customer relationship management.

Sales met impact

Hou eenvoudig je sales in de gaten, ontdek waar je prospecten zich bevinden in de customer journey en onderneem meteen actie. Zo creëer je de ultieme synergie tussen je marketing en sales, met jou aan het roer.

Begeleiding door een expert

Iedereen kan een HubSpot-profiel aanmaken, maar om er zo snel mogelijk resultaat uit te halen, neem je best een expert onder de arm. Wij zetten je account op naar jouw wensen en bieden uitgebreide begeleiding en coaching, zodat je meteen aan de slag kan.

Bright Square, meer dan een service provider

Bij Bright Square krijg je meer dan alleen een HubSpot-account. Met onze uitgebreide kennis van marketing en commerciële communicatie mag je er zeker van zijn dat we meteen de juiste strategieën implementeren in ons ontwerp. We integreren jouw marketing en sales naadloos in het programma.

Zo ben jij zeker van een geïntegreerde aanpak en een écht werkbaar platform, vanaf het eerste moment.

HubSpot, jouw ultieme sales advisor

Gerichte targeting

Door uitgebreide info over de activiteiten van je (potentiële) klanten te vergaren, speel je slim in op hun behoeften met je marketingstrategieën. Deze hyperpersoonlijke band met je klanten is de beste hefboom om je salesproces op hen af te stemmen.

Integratie met je marketingtools

Koppel HubSpot aan je meest gebruikte marketing- en communicatiekanalen voor een duidelijk overzicht en gerichte acties. Dankzij integraties met Outlook en Gmail, bijvoorbeeld, log je zorgeloos al je klantenmails en profiteer je van grote tijdwinst.

Centrale opslag

HubSpot is een gebruiksvriendelijke en veilige applicatie die alle voor jou belangrijke data verzamelt over het gedrag en de demografie van je leads en klanten. Dankzij individuele klantenfiches ken jij meteen de ideale manieren en momenten om met hen te communiceren.

Hebben we je aandacht?

Scroll naar boven