Social media

Overtuig je doelgroep met social media-marketing

Social media is onmisbaar om nieuwe prospecten te vinden. We bepalen samen de doelgroep die we willen bereiken via de verschillende kanalen. Je krijgt advies over het social media-kanaal, de boodschap die we zullen verspreiden en de contentstrategie die we daarbij volgen.

De keuze van de posts wordt bepaald door jouw bedrijf, product of service. De posts passen in het duidelijke verhaal van jouw merk en moet aansluiten op wat de doelgroep interesseert zodat volgers prospecten worden.

Social media onderhoud
Social media marketing

Contentkalender en opvolging

En dat is niet alles. We stellen voor jou een contentkalender op en onze specialisten volgen heel nauwgezet de volgers en de prospecten. Dan weet je heel precies waar je aan toe bent op social media. En vergeet niet je website up-to-date te houden. Ook passende beelden zijn mee bepalend voor jouw social media-strategie.

Webdesign

Je website, dat is de poort naar meer verkoop. Met ons webdesign overtuig je.

Ontdek webdesign

Fotografie & video

Passende beelden en goed gemaakte video werkt voor elke business, ook voor jou.

Ontdek fotografie & video

Social media en meer

Je website volledig vervangen? Nieuwe foto’s nodig? Denk eraan alvorens te starten met social media. Samen kiezen we de tools en services die hierbij perfect passen: (re)branding, online marketing, webdesign en meer …

Hebben we je aandacht?

Scroll naar boven