WE DON’T GO ONLINE.
WE LIVE ONLINE.

ONLINE MARKETING

SEA & SEO

Online marketing is een effectieve manier om meer gerichte bezoekers te krijgen op uw website. Uw kans om te overtuigen en te converteren. Helaas is het moeilijk om in het digitale bos nog de bomen te zien. Er is een overdaad aan online marketingtechnieken waardoor het moeilijk is om de echt belangrijke mogelijkheden te onderscheiden van de bijkomstige. Wij adviseren u technieken die uw merk en uw bedrijf verder brengen. Meer bezoekers, meer klanten en meer omzet. Dat wilt u toch ook?

Ons bedrijf is Google Certified en behoort tot de top 20 online marketingbureau’s in België. Onze specialisten begeleiden u bij betaalde online acties, wat wij ook wel Search Engine Advertising noemen (SEA).

Deze krachtige tool geeft u mooie resultaten om het aantal bezoekers van uw website te verhogen. Substantieel. Ook de organische zoekresultaten, en daar hoger scoren, is interessant. Door een aantal doordachte technieken met zoekwoorden (Search Engine Optimisation – SEO) zorgen we ook daar voor nieuwe bezoekers van uw website. Verder zijn optimalisatietechnieken voor uw website natuurlijk ook erg belangrijk. Het samenspel van verschillende technieken maakt het verschil voor uw merk en uw bedrijf. Wij geven vorm aan uw online marketing en maken uw branding en marketing uitmuntend. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden. En reiken we met uw bedrijf verder, veel verder dan u ooit mogelijk achtte. Wij willen u helpen groeien en dat doen wij samen met u. Vraag ons advies. Wij zorgen voor concrete resultaten.

ONLINE MARKETING

SOCIAL MEDIA

Social media is niet eenvoudig en zeker niet om meer leads te genereren. Veel bedrijven leveren dan ook een voortdurend gevecht om met social media resultaten te boeken. Helaas levert dat niet altijd de gewenste resultaten op. Ons team helpt u graag op weg naar meer leads en meer klanten, wij zoeken voor u naar de juiste kanalen en boodschappen.

Met de juiste social media kanalen en gerichte campagnes gaan we de juiste bezoekers naar jouw site of webshop brengen. We maken daarbij gebruiken van content op de juiste plaats op het juiste moment met de juiste boodschap. We gebruiken daarbij een receptenboek dat past bij uw bedrijf en uw merkidentiteit. Alle boodschappen en campagnes passen in uw verhaal en zijn consistent met uw merk.

Social media is dan ook ‘PULL’marketing: wij zorgen ervoor dat prospecten naar u komen.

Uw merk staat daarbij  in het centrum van de aandacht: met uw boodschappen deelt u online kennis via de social mediakanalen waar uw prospect aan deelneemt en u  gaat daar de conversatie aan. Het doel is nieuwsgierigheid wekken, kennis delen en online prospecten informeren. U zal uiteindelijk op een warme wijze uw doelgroep  benaderen om tot een afspraak te komen. U converteert deze leads tot effectieve contacten die dan klanten worden. Meer weten? We gaan graag met u het gesprek aan. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor social media marketing!

CONTACTEER ONS VOOR ONLINE MARKETING!

Vul ons contactformulier in voor een offerte. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw online marketing aanvraag te bekijken.

Vragen over online marketing? Wij zijn er om u te helpen!