Opleidingen

Neem voorsprong met onze opleidingen

Een opleiding volgen en bijleren, dat is een slimme zet. Zeker als je kennis en knowhow tankt die je direct kan toepassen voor je bedrijf of merk. Al onze opleidingen worden gegeven door specialisten met de nodige kennis en ervaring. Ze zorgen voor een kennisinput die kan tellen. We geven jouw bedrijf graag een duwtje in de rug. Met onze opleiding verzet je de bakens en realiseer je meer verkoop. Daar kun je op vertrouwen.

Marketing bureau Brasschaat, Online marketing bureau Brasschaat

Onze opleidingen

Til jouw social media naar een hoger niveau. Je maakt zelf je strategie voor social media aan de hand van concrete cases en je eigen contentkalender.

Maak gebruik van Social Selling technieken en tools. Vergroot jouw zichtbaarheid en boek meer succes. Maak van LinkedIn een krachtig saleskanaal.

Wil jij de kracht van video en TikTok succesvol inzetten voor jouw bedrijf? Hoe begin je eraan? Dat doe je met onze workshop TikTok inzetten voor jouw bedrijf.

Wil jij video en de kracht van Instagram Reels succesvol inzetten voor jouw bedrijf? Dat doet je met onze workshop Instagram Reels creëren voor je bedrijf.

Je leert wat WhatsApp Business inhoudt en wat de voordelen zijn. De verschillende functionaliteiten worden overlopen samen met tips en tricks.

E-mailmarketing is een waardevolle digital marketing strategie om snel en eenvoudig een boodschap over te brengen aan jouw doelgroep.

Video en videomarketing is vandaag de manier om meer klanten of prospecten te vinden. Je leert video succesvol in te zetten voor jouw bedrijf.

Ontwerp je eigen opleiding met onze ‘Opleiding op maat’. Kies uit diverse modules en ontvang een gepersonaliseerd voorstel voor jouw bedrijfsspecifieke opleidingsbehoeften.

Enkele klanten die u voorgingen:

Korting via de kmo-portefeuille voor marketingopleidingen

Je hebt recht op de subsidie van de KMO-portefeuille en dus krijg je korting op de opleiding. Je schrijft je in, dan kan je je aanvraag voor de subsidie starten. Dat doe je minstens twee weken voor de opleiding start. En dan nu even kijken naar ons aanbod opleidingen.  

Hebben we je aandacht?

Scroll naar boven