Bright LinkedIn Advanced: Social Selling

Haal meer leads uit LinkedIn

Hoe social media je verkoop kan boosten? Leg online contacten via LinkedIn door gebruik te maken van verschillende Social Selling technieken en tools. Zo vergroot je jouw zichtbaarheid en boek je meer succes door online te netwerken. Via deze manier is LinkedIn voor jou een krachtig saleskanaal.

Wat leer je in deze cursus?

Je leert eerst en vooral het optimaliseren van jouw LinkedIn profiel en bedrijfspagina om de juiste eerste indruk te maken bij nieuwe leads. Zonder professioneel LinkedIn profiel haal je niet alles uit je LinkedIn gebruik. Daarna ga je aan de slag met Social Selling technieken om de juiste prospecten op te sporen. Via diverse tools krijg je inzicht in je contacten om zo de kans op succes te maximaliseren.

Een overzicht in detail van wat je leert:

  • Waarom LinkedIn gebruiken als social media platform?
  • Hoe mijn online visitekaartje verbeteren? Zowel van je persoonlijk profiel als van de bedrijfspagina.
  • Wat is Social Selling en de Social Selling Index?
  • Hoe Social Selling technieken gebruiken om waardevolle leads aan te trekken?
  • Welke tools kan je inzetten om prospecten succesvol te benaderen?
  • Hoe je professioneel netwerk efficiënt onderhouden en verder uitbouwen?

Voor wie is deze training?

Deze training is vooral geschikt voor sales profielen in een professionele omgeving. Iedereen die in contact staat met klanten en prospecten kan via deze opleiding waardevolle leads aantrekken.

Praktische informatie

De workshop Bright LinkedIn Advanced duurt een volledige dag en organiseren wij op ons inspirerend kantoor te Brasschaat of in-company maar dan vanaf minimaal 2 personen.

De deelnameprijs komt op € 750 p.p. excl. btw. Aangezien wij gecertificeerd zijn voor KMO-portefeuille krijg je tot 30 procent van deze opleiding terugbetaald!* Hierdoor betaal je nog maar € 525 p.p. excl. btw.

*Voor de KMO-portefeuille voorwaarden, contacteer ons of check https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Enkele klanten die u voorgingen:

Schrijf je hier in

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bekijk hier onze verkoopsvoorwaarden

Scroll naar top