SEO

Hoger scoren met zoekmachine-optimalisatie

SEO, ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie, is gefocust op het optimaliseren van jouw website om je online vindbaarheid te verbeteren. Op die manier zal jouw website hoger scoren in de organische zoekresultaten van Google & Bing. Dankzij verschillende SEO-technieken verhogen onze specialisten jouw posities in de zoekmachines en is de kans groter dat je website meer bezoekers aantrekt.

Bright Square heeft de specialisten in huis die zorgen voor de perfecte toepassing van alle regels: van linken, de inbreng van titels en beschrijvingen per pagina tot de aanwezigheid in de tekst van de zoekwoorden. Duidelijke resultaten gegarandeerd.

Volledige ontzorging van je SEO

Onze ervaren SEO-specialisten optimaliseren zowel het technische als het inhoudelijke van je website
met het doel om je posities te verbeteren.

Zoekwoordenonderzoek

We starten met een volledig zoekwoordenonderzoek en stippelen samen met jou de SEO-strategie uit. We identificeren jouw relevante zoekwoorden en kijken eerst naar de huidige situatie.

Optimalisatie

We maken duidelijk in een overzicht welke aanpassingen er nodig zijn. Stap voor stap bekijken we samen de nodige optimalisaties die gedeeltelijk technisch zullen zijn.

Let’s go

    • Onze technische collega’s gaan aan de slag met onder andere de code en de laadsnelheid, terwijl onze copywriters aan de slag gaan met SEO-proof teksten.

    • Werk je liever met je eigen websitebouwer of met je zelfgeschreven teksten? Dan helpen we je graag met een SEO audit en advies op maat.

Opvolging

We blijven opvolgen, bijsturen en rapporteren aangezien SEO eerder een lange termijn strategie nodig heeft.

Waarom Bright Square?

We kijken verder naar je volledige online marketingstrategie

SEO is een onderdeel van je volledige marketingstrategie. Met onze ervaring opgebouwd doorheen de jaren kan je rekenen op een volledig team met specialisaties in webdesign, copywriting, branding en andere online marketingkanalen.

We zetten in op meetbare resultaten en gebruiken hiervoor verschillende SEO-tools

Aangezien ons team gefocust is op concrete resultaten vinden we het ook belangrijk dat we voldoende inzicht halen uit relevante tools. Deze tools helpen ons efficiënter werken waardoor je als klant sneller resultaat mag verwachten.

Ook voor linkbuilding kan je bij ons terecht

Wie SEO zegt, denkt vaak ook aan het verzamelen van links op relevante sites zodat je jouw eigen autoriteit kan verbeteren. Door onze partners kan je bij ons dus terecht voor je volledige SEO-aanpak.

SEO als onderdeel van je online marketing

Copywriting

Woorden die aanzetten tot actie en jouw vindbaarheid verbeteren, dat is het werk van een professionele copywriter. Wij schrijven jouw verhaal.

SEA

En waarom geen betaald online adverteren? Een krachtige boost voor jouw bedrijf of merk dat jou meteen resultaat oplevert.

Overtuigd?

Scroll naar boven