Verpakkingen

Verpakking voor een eerste indruk die telt

Je bent op zoek naar een verpakking voor je product of een relatiegeschenk? Je wilt indruk maken op je klanten of prospecten? Een mooie verpakking, in functie van je product, zal je doelgroep overtuigen om je product te kopen. Je informeert de prospect met duidelijke informatie en je maakt een sterke eerste indruk met een passend ontwerp.

Verpakkingen bestaan in alle vormen (denk maar aan folies, zakken, blikken, etiketten of labels) en maten. We luisteren goed naar jouw verwachtingen en samen kiezen we de vorm en de stijl van de verpakking. Ook de kleuren van het verpakkingsmateriaal zijn hierbij belangrijk. Reken op package design dat perfect bij jouw product past en tegelijkertijd jouw verpakking net dat beetje meer geeft. Helder, duidelijk, overtuigend.  

Branding

Jouw verhaal eerst

Wil je je verhaal bijsturen of heb je hulp nodig met je verhaal en je merk? Bij de stijlbepaling en vormgeving van de verpakking kunnen we eerst jouw verhaal en je merk bespreken. Samen zetten we de puntjes op de ‘i’ voor jouw verhaal of merk,  zodat jouw package design – en ook huisstijlelementen- goed aansluiten bij jouw merk en product. Vraag ons advies voor branding of concepting.

Branding

Met een helder verhaal geven we diepte en inhoud aan je merk. Dat betekent succes voor jouw bedrijf.

Ontdek branding

Concepting

We maken jouw verhaal concreet, begrijpelijk en zichtbaar, zowel de inhoud als de vorm.

Ontdek concepting

Jouw product in een mooie verpakking

Met een mooi verpakt product scoor je ongetwijfeld beter bij je doelgroep. Om die verkoop nog te verbeteren, heb je nood aan tools en services die jouw product (en de verpakking) nog meer in de kijker zetten: social media, fotografie en meer … Samen zoeken we naar de beste combinatie.

Hebben we je aandacht?

Scroll naar boven