Online adverteren met SEA

Online adverteren in zoekmachines?

Dat doet je via Google Ads en Microsoft Ads. Gerichte advertenties en de juiste zoekwoorden op Google zorgen voor de nodige kliks van je doelgroep. Je betaalt alleen voor de effectieve kliks op jouw advertenties. Dat is SEA.

Wij zorgen voor doelgerichte advertenties aan potentiële klanten die actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Op die manier kan je rekenen op een stevige boost in verkoop en het genereren van extra leads.

Volledige ontzorging van je Google Ads campagnes

Onze ervaren in-house specialisten verzorgen de volledige opzet en optimalisatie van je SEA campagnes.

Waarom Bright Square?

We kijken verder dan enkel jouw Google Ads campagnes

Een SEA campagne heeft de meeste impact als je volledige online visibiliteit juist zit. Met onze ervaring in conversiegerichte websites, visuele huisstijl en andere online marketing tools, kijken we naar het volledige plaatje om jouw doelen te behalen.

Het genereren van waardevolle conversies is voor ons team topprioriteit

Of het nu gaat om het vergroten van online verkopen, genereren van kwalitatieve leads of het stimuleren van interacties op je website, we streven naar concrete resultaten die de groei van jouw bedrijf bevorderen.

Naast onze erkenning als Google Partner, behoren we verder ook tot de 20 beste online marketingbureaus in België

Google beoordeelde verschillende bureaus op basis van kwaliteit, resultaat en communicatie en we zijn dan ook zeer blij met deze extra erkenning.

SEA als onderdeel van je online marketing

SEO

Adverteren in zoekmachines gaat perfect samen met zoekmachine optimalisatie of SEO, waar je meer klanten vindt door hoog te scoren met zoekwoorden in de (niet-betaalde) ranking van Google. Onze specialisten geven je graag advies over alle mogelijkheden.

Website

Een conversiegerichte website is van levensbelang als het gaat over doelgerichte marketingcampagnes. Zonder de juiste visuele uitstraling, sterke copywriting en aantrekkelijk beeldmateriaal, is je SEA campagne geldverspilling.

Overtuigd?

Scroll naar boven