Concepting

Maak je verhaal concreet
met concepting

Consumenten of prospecten hebben vandaag veel keuze. Om ervoor te zorgen dat je ‘top-of-mind’ bent voor je prospecten, creëren we een visuele identiteit die bijblijft. Onze professionele ontwerpers doen dat met een moodbook, waar ze alle sleutelelementen presenteren die jouw visuele identiteit vormgeven: look & feel, illustraties, kleuren en patronen. Je krijgt ook bijvoorbeeld een uitgewerkte typografie, een kleurenstudie, ideeën om je verpakking vorm te geven enz. Dit zijn de bouwstenen voor jouw uniek merk. Je gebruikt ze om een pracht van een huis op te bouwen, dat mag gezien worden.

Het gaat erom jouw merk de visuele elementen aan te reiken die zorgen voor herkenbaarheid en consistentie. En deze visuele identiteit komt terug in alle services en tools die je gebruikt om je boodschap gericht neer te zetten. Houd er rekening mee dat dit geen uitgewerkte designs zijn voor een logo, flyer of verpakking. De visuele identiteit wordt heel concreet bij de realisatie nadien van bijvoorbeeld flyers, mailing, website enz.

Onze aanpak voor je visuele identiteit

Om concepting vlot te laten verlopen, werken we met een duidelijke aanpak. We bestuderen eerst de concurrentie en zoeken naar het puzzelstuk dat het verschil maakt in de markt. Op basis van de informatie werken we de eerste voorstellen uit om jouw visuele identiteit vorm te geven en de puzzelstukken samen te leggen. Je krijgt tijdens het proces ruim de mogelijkheid om feedback te geven, zodat het eindresultaat helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Concepting, dat is jouw merk een visuele identiteit geven die past voor jouw relevante doelgroep. Het wordt herkenbaar en consistent voor jouw klant. Samen maken we een echt succes van jouw merk.

Nood aan concepting?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Enkele concepting eindresultaten

Logo & huisstijl
hoxper
link, concepting
peopleware-uitgelicht
Cobra - Concepting voor branding
Campaway - Branding, logo & huisstijl, offline marketing
marketing bureau brasschaat, online marketing agency brasschaat

De mogelijkheden gebruiken van jouw merkverhaal

Om die visie voor je merk en je klanten waar te maken gebruiken we alle mogelijkheden om je verhaal te vertellen zoals de klant het wil.  Dat doen we met tools en services zoals een huisstijl of copy met impact.

Branding

Met een helder verhaal geven we diepte en inhoud aan je merk. Dat betekent succes voor jouw bedrijf.

Ontdek branding

Logo & huisstijl

Een goed logo en een duidelijk herkenbare stijl, dat geeft vertrouwen. En dus meer verkoop!

Ontdek logo & huisstijl

Aan de slag na concepting

Je merk staat er en je begrijpt wat de klant of consument echt wil? We kiezen dan samen de tools en services die hierop perfect aansluiten: branding, webdesign, advies en meer …

Hebben we je aandacht?

Scroll naar boven