Branding

aug·e

Aug·e staat voor ‘Augmented Energy’.

Aug·e is een bigdataplatform op basis van artificiële intelligentie. Het gebruikt zelflerende algoritmes om beschikbare data – historische verbruiksdata, weersvoorspellingen, capaciteit van zonnepanelen, energiemarktprijzen, enzovoort – om te zetten in slimme en gepersonaliseerde voorspellingen. Zo vormt het slimme platform de basis voor een heel arsenaal aan duurzame en innovatieve energieoplossingen.

Om het platform van I.Leco in de markt te zetten zijn we gestart met een concepting om dan vervolgens de hele Branding uit te kunnen rollen.

Concepting
Naamcreatie
Logo & Huisstijl
Branding
Webdesign

Logo & huisstijl

.

Aug·e kan je bekijken als een soort van A.I. karakter dat de digitale laag vormt van je gebouw. Aug·e maakt je gebouw slimmer. Zo kan je op Aug·e allerlei apps en andere toepassingen installeren om je gebouw energiezuiniger te maken. Op die manier kan Aug·e je vervolgens inzicht geven in de cijfers van je gebouw.

Om dit idee vorm te geven werd er voor alle apps en toepassingen een icoon gemaakt op een “digitaal dot grid” met steeds Aug·e’s ‘bliksemschicht’ als “kloppend hart” en herkenningspunt.

Digitale laag

Aug·e beheert al je data in een overzichtelijke inventaris, een digital twin. Dat is  geïntegreerde, digitale bibliotheek waarin onder andere al je ruimtes, technische installaties, energieflows, meters en submeters (de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos) worden opgenomen. Via overzichtelijke dashboards en 3D-modellen krijg je zo een handige visuele voorstelling van het gebruik en verbruik van je gebouw.

Behalve een mooie digitale 3D-rendering van je gebouw is de digital twin ook een uitstekende manier om de data van al je assets, die vaak niet met elkaar verbonden zijn, te standaardiseren. Daarin ligt wellicht zijn grootste meerwaarde: de digital twin brengt de data van alle assets samen in één samenhangend en geconnecteerd geheel en vormt zo de basis voor heel wat toepassingen en mogelijkheden.

aug-e, schema
Webdesign, ontwerp huisstijl
aug-e, naamkaartje
Webdesign, ontwerp huisstijl
Scroll naar boven