Posted on /by Bright Square/in drukwerk, offline marketing

WAAROM NOG DRUKWERK GEBRUIKEN IN UW MARKETINGMIX?

Tja, drukwerk, wie maalt daar nog om? Ik lees uw gedachten, u denkt: we zijn toch allemaal digitaal vandaag, waarom dan nog papier gebruiken om mijn merk en  producten te presenteren? Wel, het zal u verbazen, maar drukwerk is vandaag meer dan ooit de manier om het verschil te maken in een digitale wereld met een overload aan informatie voor de gemiddelde consument. Kortom, het is niet makkelijk om uw merk en uw producten te onderscheiden van de rest in deze informatiestroom, maar met print doet u wat blijft hangen bij uw klant of prospect. In dit artikel gaan we hier even dieper op in.

Read more

Posted on /by Bright Square/in copywriting, drukwerk, fotografie & video, logo & huisstijl, offline marketing, online marketing, webdesign

CONCEPTING: EEN MUST VOOR EEN VOLLEDIGE (RE)BRANDING

Concepting? What’s in a name? Concepting of een concept ontwikkelen is het omzetten van de visie, de waarden en de unieke verkooppropositie(s) van een merk naar een zichtbaar en begrijpelijk verhaal. Dit proces zorgt ervoor dat het gevoel over het merk goed zit en dat alle associaties met het merk goed vertaald worden in woorden en beelden (of look & feel). Het is de sleutel om uw merk succesvol neer te zetten in een markt waar klanten en prospecten via verschillende kanalen communiceren, denk maar aan social media, blogs enz. en zo mee de communicatie over uw merk bepalen. Het is dan ook een must om een concept te bedenken dat de nodige fans oplevert (volggroep eerder dan doelgroep), alleen zo telt u mee. In dit artikel gaan we even dieper in op concepting.

Read more

Posted on /by Bright Square/in offline marketing, online marketing

ONLINE EN OFFLINE MARKETING COMBINEREN: EEN SUCCESVERHAAL?

De digitalisering gaat razendsnel. Er is geen houden aan. Iedereen moet mee op de kar van digitaal denken en doen. Terecht ook, als u wilt mee zijn, dan is digitale versterking absoluut noodzakelijk. Daarvoor bieden reclamebureau’s oplossingen, om u up-to-speed te brengen met alle laatste trends en evoluties. Zorg ervoor dat u bijblijft, of uw bedrijf verdwijnt uit de markt. Maar wat dan met het offline gebeuren? Moeten we nu alles wat offline betekenis heeft in uw marketinginspanningen laten vallen? In dit artikel gaan we hier dieper op in. Wat brengt ons de combinatie van de twee? Of moeten we alleen inzetten op het online gebeuren?

Read more

Posted on /by Bright Square/in online marketing, webdesign

Hoe handig gebruikmaken van google analytics?

HOE HANDIG GEBRUIKMAKEN VAN GOOGLE ANALYTICS?

Google Analytics? Sommige ondernemers horen het in Keulen donderen. Jammer toch, want Google Analytics is echt een must voor elke zichzelf respecterende onderneming met een website. Meten is weten en dat doe je met Google Analytics. In dit artikel gaan we dieper in op deze fantastische tool en wat u ermee kunt doen.

Read more

Posted on /by Bright Square/in online marketing, webdesign

Tien belangrijke zaken om te doen vooraleer een website te laten maken

TIEN BELANGRIJKE ZAKEN OM TE DOEN VOORALEER EEN WEBSITE TE LATEN MAKEN

Een website? Jawel, een absolute noodzaak voor elke ondernemer. De Belgen gaan online op zoek naar oplossingen voor hun ‘need’. Als uw product of dienst beantwoordt aan een behoefte en u bent online op de juiste manier aanwezig, dan zult u prospecten en klanten online vinden. Dat is een zekerheid. Tijd voor actie! Begin nu de voorbereiding van uw website. Dit is de eerste stap die u moet zetten: neem de beslissing om uw website te vernieuwen of een nieuwe website te laten maken. Hierna volgen de overige zaken om te doen vooraleer een website te laten maken.

Read more

Posted on /by Bright Square/in online marketing, webdesign

Traditionele en social media: voor- en nadelen

TRADITIONELE EN SOCIAL MEDIA: VOOR- EN NADELEN

We vertelden het al in vorige artikels, traditionele media of marketing is inside-out branding of marketing. Het vertrekt van de eigen vooronderstellingen, de doelstellingen, de visie achter de onderneming en het merk. Dat is niet noodzakelijk slecht, maar klanten en prospecten willen meer: een conversatie. En dan heb je social media nodig om snel, accuraat en heel precies antwoorden te geven op hun vragen en hen te engageren in een conversatie. Dat betekent zoveel meer dan alleen inside-out. In dit artikel gaan we dieper in op de voor- en nadelen van van de verschillende media.

Read more

Posted on /by Bright Square/in persberichten

Slimme Marketeers (STERCK)

Bright Square is een marketing & branding agency dat zich zowel richt tot starters als tot gevestigde internationale ondernemingen die hun imago willen veranderen. Het bedrijf uit Brasschaat behoort sinds vorig jaar tot de top 20 van Google van de beste online-marketingbureaus in België. 

Read more

Posted on /by Bright Square/in online marketing, webdesign

Inbound marketing: wat, hoe en waarom?

INBOUND MARKETING: WAT, HOE EN WAAROM?

Inbound marketing? Wat wordt ermee bedoeld en wat kan een ondernemer ermee aanvangen? U bent niet de enige die zich afvraagt waarover het gaat. Wel, dan starten we best met te bepalen wat het is. Inbound marketing vertrekt van de ‘need’, de behoefte van klanten voor producten of diensten. We zorgen ervoor dat onze content en stories nauw aansluiten bij de behoefte van onze klanten en prospecten zodat we meer verkoop realiseren. Een veel beter idee dan zomaar in het wilde weg te trachten uw producten en diensten te pushen op de markt. In dit artikel bekijken we het hoe dat werkt.

Read more

Hoe belangrijk is een beveiligd website (https)
Posted on /by Bright Square/in online marketing, webdesign

HTTP of HTTPS? TO BE or NOT TO BE!

HTTP OF HTTPS? TO BE OR NOT TO BE!

U hebt geen https voor uw website? Vanaf juli 2018 krijgt elke bezoeker een waarschuwing. Als uw website geen https-verbinding aanbiedt, dan zal Google Chrome de bezoekers van uw website informeren en waarschuwen. Voor ondernemers met een merk en een website is het dan ook 5 voor 12:  pas https toe en zorg ervoor dat je prospecten of klanten die uw website bezoeken niet afgeschrikt worden door een waarschuwing. In dit artikel gaan we dieper in op het hoe en wat van https. Ontdek hoe u helemaal mee bent met Google, de marktleider in online zoeken.

Read more

domeinnamen
Posted on /by Bright Square/in online marketing, webdesign

Meerdere domeinnamen aankopen voor uw website of niet?

MEERDERE DOMEINNAMEN AANKOPEN VOOR UW WEBSITE OF NIET?

Vele ondernemers denken dat het een goede zaak is om meerdere domeinen aan te kopen. Om uw zoekresultaten te verbeteren koopt u verschillende domeinnamen en u linkt bijvoorbeeld via een alias aan uw huidige domeinnaam. Dan is de domeinnaam gelijkwaardig aan de hoofdsite en hop, uw zoekresultaten verbeteren. Dit is helaas niet het geval. Meerdere domeinen aankopen is zinloos.

Read more