De cheeta als inspiratie

Snel, slim, flexibel en uniek

De cheeta, dat is een slimme jager, snel en flexibel. Hij heeft een gele vacht, die bedekt is met kleine, zwarte vlekken. De staart heeft aan het einde zwarte ringen die uitlopen tot een zwarte staartpunt. Die ringen en de hoeveelheid ervan zijn uniek, vergelijkbaar met de vingerafdruk voor de mens.

Zo ook ons team, elk van ons heeft een uniek DNA en is expert in zijn vakgebied. We voelen ons helemaal thuis in onze omgeving, we zijn snel, flexibel en doelgericht, terwijl we net zoals cheeta’s opgaan in de omgeving en ons aanpassen aan de klant, kortom, wij werken in de stijl die de klant nodig heeft. 

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team

Jonathan brengt grafisch talent en marketingkennis samen in pure emotie. Ook fotografie behoort tot één van zijn kwaliteiten.

Daarnaast geeft Jonathan ook de opleidingen van zowel social media & video waarvoor je KMO-Portefeuille kan gebruiken.

Jonathan Tolleneer

Co-founder / Marketing / Social Media
Kevin is onze denkkracht achter de marketingcampagnes. Ook staat hij je graag bij bij de opstart van uw project.

Tenslotte geeft Kevin ook verschillende soorten marketing advies waarvoor je KMO-Portefeuille kan gebruiken.

Kevin Gevers

Co-founder / Manager / Online Marketing
Elsida vertegenwoordigt Bright Square met veel passie en energie. Haar doelgerichte aanpak zorgt voor de perfecte match tussen jouw noden en onze kwaliteiten, waar betrouwbare en unieke relaties centraal staan.

Elsida Makaj

Brand Ambassador
Thomas zorgt voor een ontwerp waarbij de balans tussen inhoud en vorm in evenwicht is en waar zijn creativiteit centraal staat.

Daarnaast heeft hij ook een uitvoerende rol voor zowel het geven van opleidingen voor het beheren van websites maar ook de meer creatieve adviezen in KMO-Portefeuille.

Thomas Van Hoecke

Graphic- & Webdesigner
Siham laat maar al te graag haar grafisch talent los op logo’s, affiches, magazines en alles dat daarbij komt kijken.

Daarnaast doet ze graag vooronderzoeken met bijhorende adviezen hoe een bedrijf best visueel de markt kan aanvallen. Dat kan gaan van het adviseren van een naam tot een volledig concept. Ook hiervoor kan KMO-Portefeuille gebruikt worden.

Siham Asrikh

Graphic designer
Leander gaat altijd een stap verder om jouw merk te laten schitteren. Of het nu gaat om het creëren van een adembenemende website of het produceren van een aantrekkelijke en pakkende bedrijfs- of productvideo.

Leander staat garant voor resultaten die indruk maken en blijven hangen.

Leander Verheyen

Webdesigner & Videograaf
Jana heeft haar passie gevonden in doelgerichte marketing-campagnes. Voor zowel social media als Google Ads campagnes duikt ze graag in de cijfers om jouw bedrijf te boosten.

Deze enthousiaste duizendpoot kan je bovendien ook helpen met opleidingen waarvoor je KMO-Portefeuille kan gebruiken.

Jana De Ryck

Online Marketeer
Hanne, onze gepassioneerde social media content creator! Of het nu gaat om pakkende posts, betoverende visuals, of boeiende verhalen, Hanne weet precies hoe ze de aandacht moet trekken en vasthouden.

Zij tovert jouw merk om tot een sociale sensatie!

Hanne Goossens

Social Media Content Creator
Wij zijn op zoek naar een bijkomend online marketeer. Wordt jij onze nieuwe collega?

Jij?

Online Marketeer

Ontmoet ons in het echt

Scroll naar boven