Opleiding op maat

Ontwerp je eigen opleiding

Ontdek de kracht van maatwerk met onze ‘Opleiding op maat’. Bij Bright Square bieden we de mogelijkheid om een op maat gemaakte opleiding te creëren dat perfect aansluit bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. Kies uit verschillende modules, variërend van LinkedIn, Facebook en Instagram tot MailChimp en WhatsApp.

Stel zelf je ideale opleidingspakket samen en ontvang een gedetailleerd voorstel. Onze ervaren trainers staan klaar om je team te begeleiden door de essentiële aspecten van social media en digitale marketing, met praktische tips en hands-on begeleiding. Investeer in de groei van je team en optimaliseer je online aanwezigheid met een op maat gemaakte opleiding die de specifieke uitdagingen van jouw bedrijf aanpakt.

Tijdsbesparend: hoe het werkt

Vul simpelweg het formulier in en geef aan welke modules je wilt combineren. Ons team neemt contact op voor gerichte vragen en past de duur van elke opleiding aan op jouw behoeften.

Soms kunnen modules worden ingekort naar de behoeften van jouw bedrijf of vanwege de combinatie van verschillende modules. Zo wordt jouw leerervaring efficiënt en op maat.

Tenslotte stellen wij een gepersonaliseerd opleidingsvoorstel op, perfect afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf. 

De verschillende modules waaruit je kan kiezen

Til jouw social media naar een hoger niveau. Je maakt zelf je strategie voor social media aan de hand van concrete cases en je eigen contentkalender.

Maak gebruik van Social Selling technieken en tools. Vergroot jouw zichtbaarheid en boek meer succes. Maak van LinkedIn een krachtig saleskanaal.

Wil jij de kracht van video en TikTok succesvol inzetten voor jouw bedrijf? Hoe begin je eraan? Dat doe je met onze workshop TikTok inzetten voor jouw bedrijf.

Wil jij video en de kracht van Instagram Reels succesvol inzetten voor jouw bedrijf? Dat doet je met onze workshop Instagram Reels creëren voor je bedrijf.

Je leert wat WhatsApp Business inhoudt en wat de voordelen zijn. De verschillende functionaliteiten worden overlopen samen met tips en tricks.

E-mailmarketing is een waardevolle digital marketing strategie om snel en eenvoudig een boodschap over te brengen aan jouw doelgroep.

Video en videomarketing is vandaag de manier om meer klanten of prospecten te vinden. Je leert video succesvol in te zetten voor jouw bedrijf.

Marketing agency Brasschaat, online marketing bureau Brasschaat

Praktische informatie

De opleiding op maat organiseren wij vanaf 1 persoon op ons inspirerend kantoor te Brasschaat of op locatie in jouw bedrijf vanaf 2 personen.

Na het invullen van onderstaande formulier zal je een voorstel van ons ontvangen. Bij akkoord kan je gebruik maken van KMO-portefeuille waardoor je tot 30 procent subsidie krijgt.*

*Voor de KMO-portefeuille voorwaarden, contacteer ons of check https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Schrijf jezelf 
en je team nu in!

Bekijk hier onze verkoopsvoorwaarden

Enkele klanten die u voorgingen:

Scroll naar boven