SEA

Online adverteren met SEA

Online adverteren in zoekmachines? Dat doet je via Google Ads en Microsoft Ads. Gerichte advertenties en de juiste zoekwoorden op Google zorgen voor de nodige clicks van je doelgroep. Je betaalt alleen voor de effectieve clicks op jouw tekstadvertenties. Dat is SEA.

Onze specialisten nemen de Google Ads-campagnes op zich. Ze selecteren de zoekwoorden, stellen de advertenties op en zorgen voor de opvolging van de advertenties op Google met maar één doelstelling in het vizier: het behalen van conversies. Reken op een stevige boost van je verkoop.

Marketing agency Brasschaat, online marketing bureau Brasschaat
Online marketing Google ads

SEA staat niet op zichzelf

Adverteren in zoekmachines gaat perfect samen met zoekmachine optimalisatie of SEO, waar je meer klanten vindt door hoog te scoren met zoekwoorden in de (niet-betaalde) ranking van Google. Onze specialisten geven je graag advies over alle mogelijkheden.

SEO

Maak gebruik van zoekmachine-optimalisatie om bovenaan de resultatenlijst van zoeksites, zoals Google, te komen.

Ontdek SEO

Online marketing

Online marketing, dat is dé manier voor meer verkoop. Vraag onze specialisten om raad. We zorgen voor een duidelijk plan.

Ontdek online marketing

SEA voor meer verkoop

SEA is een heel gerichte online marketing-techniek en geeft je meer verkoop als resultaat. Op voorwaarde dat ook je presentatie online goed zit. Samen kiezen we de tools en services die hierbij perfect passen: webdesign, fotografie en meer …

Hebben we je aandacht?

Scroll naar boven