Waarom een mooie Instagram feed goud waard is

Het opbouwen van een mooie Instagram feed is niet gemakkelijk. Is deze foto wel juist? Zitten de kleuren wel goed? Past de foto bij de rest van mijn foto’s? Dit zijn waarschijnlijk vragen die in jou opkwamen bij het onderhouden van je Instagram feed.

Je Instagram feed is mogelijks de eerste indruk dat een persoon van jouw bedrijf krijgt. Zorg ervoor dat deze aanspreekt op een professionele manier. Ook vertrouwen uitstralen is zeer belangrijk. Hoe je dit het best aanpakt, kom je te weten in deze blog. We geven je tips en tricks die jou een duwtje in de juiste richting kunnen geven.  

 

Kleurgebruik

Het gebruik en de combinatie van kleuren spelen een belangrijke rol. Maak je gebruik van een bepaalde kleurfilter? Gebruik de volgende keer opnieuw deze kleurfilter of zorg voor verschillende kleurfilters die op elkaar zijn afgestemd en zorgen voor een mooie éénheid van jouw feed.

 

Thema’s

Zorg daarnaast voor voldoende variatie tussen de thema’s van je foto’s. Speel in op top topicals of themadagen en zoek verschillende invalshoeken. Er is meer dan enkel je product of dienst, toch? Varieer en inspireer, dat is de boodschap!

 

Details

Verder is het gebruik van accenten en details leuk. Het is een echte aanrader om details van je logo of huisstijl te verwerken in je posts. Het zorgt meteen voor herkenbaarheid en professionaliteit van jouw merk/bedrijf.

 

Professionele foto’s

Als laatste tip geven we je ook mee dat scherpe, heldere en dus professionele foto’s mensen aantrekt. Foto’s die wazig of onduidelijk zijn, trekken niet aan. De smartphones van tegenwoordig hebben een goede camerakwaliteit. Maar dit weegt uiteraard niet op tegen een professionele camera.

Heb je graag hulp met het trekken van professionele foto’s of het opbouwen van een geslaagde Instagram feed? Contacteer Bright Square en wij zorgen samen met jou voor professionele foto’s en een aantrekkelijke Instagram feed.

Scroll naar boven