blogpost copywriting, bright square

Wat is de impact van copywriting op uw website?

WAT IS DE IMPACT VAN COPYWRITING OP UW WEBSITE?

Copywriting? Ik lees uw gedachten, ik zal het wel zelf doen, schrijven is niet moeilijk. Dat kan ik ook en ik bespaar op mijn uitgaven. Tja, vele ondernemers denken zo, dat is jammer. Professionele copywriting geeft de website van jouw bedrijf en jouw merk een boost die kan tellen. Uw teksten zijn optimaal voor de zoekmachines (SEO-proof) en brengen heel wat nieuwe bezoekers naar uw website. U wordt gevonden! Eenmaal gevonden, moet u de prospecten overtuigen om met u in zee te gaan of alleszins contact op te nemen. U hebt in de digitale wereld zo’n 30 seconden om dat te doen. Als uw website dan niet  goed geschreven is, dan verliest u een nieuwe klant. Dat wilt u toch niet?

UW VERHAAL START MET EEN WEBSITE

Elk bedrijf of organisatie start vandaag zijn verhaal op het web met een slim opgebouwde website, die ‘responsive’ is en mobiel altijd en overal toegankelijk. Professioneel schrijven voor het web is dan ook de sleutel voor de opbouw van uw verhaal, met content die past in de strategie en de doelstellingen die u voor ogen heeft: verkopen en klanten vinden en behouden. Klanten en prospecten zoeken steeds meer online, uw verhaal start dan ook online. En dan hebt u goed geschreven digitale copy nodig. Schrijven voor het web, dat laat u over aan een professional met ervaring. Dat maakt het verschil.

SCHRIJVEN VOOR HET WEB IS EEN VAK

Digitale copy is beknopt, heel precies en is het perfecte sluitstuk voor de ‘Customer Journey’ of de reis van de klant. Dit is de invulling van de informatiestructuur die passend is voor uw website en uw product of dienst. Daar denkt u over na samen met de marketing- en branding-professionals van uw reclamebureau. De copywriter geeft dan een ideale invulling hiervan met scherpe teksten die overtuigen. Doel is de klant te overtuigen om met u contact op te nemen of een formulier in te vullen zodat een prospect klant kan worden. Dan hebt u wat u wilt, uw investering in goede copy is terugverdiend en u hebt nieuwe klanten.

Vraag een professional om advies. Neem contact op, wij helpen u graag verder met geschrijf dat u nieuwe klanten geeft. Tijd voor actie!

Scroll naar boven