Het belang van een goede website

HET BELANG VAN EEN GOEDE WEBSITE

Elk bedrijf heeft vandaag een presentatie online, een website. Het is een niet te onderschatten tool en een vereiste voor succes op korte en lange termijn. Laat daar geen twijfel over bestaan. Met een website haalt je bedrijf ongetwijfeld betere resultaten. Dit heeft zijn redenen, wij gaan er graag even dieper op in.

DE DIGITALE (R)EVOLUTIE

Je kan er niet meer naast kijken, de cijfers liegen er niet om: als prospecten op zoek gaan naar een artikel, een shop of een bepaalde service, dan kijken ze in de eerste plaats online. Heb jij geen website of een website die maar zus en zo in elkaar steekt, dan kan je wel een kruis maken over de potentiële nieuwe klant. Zo is dat. Houd er bovendien rekening mee dat dat heel wat mensen bovendien tablet of smartphone gebruiken om online te zoeken. Om deze prospecten binnen te halen, moet je website ook ‘responsive’ zijn en zichzelf aanpassen aan het formaat van een smartphone of tablet. Een absolute noodzaak.

JE WEBSITE IS JE EERSTE INDRUK

Omdat prospecten eerst online zoeken, is jouw website de eerste indruk van jouw bedrijf of jouw activiteit. Je kan maar beter een goed visitekaartje afleveren: gebruiksvriendelijk, mooie kleuren, straffe content, het volledige plaatje van de website maakt het verschil. In principe heb je, als de prospect op jouw website landt, 30 seconden. Dat is niet veel, maar voldoende tijd als je website goed gemaakt is. Alle puzzelstukken moeten passen en je website leidt dan de bezoeker naar de contactpagina. Bingo! Daar doe je het voor!

JE WEBSITE IS DE KERN VAN JE ZAAK

Je website is je uithangbord voor je zaak of bedrijf en het moet deskundig opgebouwd zijn, dat weten we nu. Het is de kern van je zaak. In alle verdere branding en marketing is jouw website het referentiepunt. De kleuren, de content en de ideeën zijn de basis voor al je verdere acties om je bedrijf te promoten en je boodschap te verspreiden. Dan kan je beter advies vragen aan een professioneel, toch? Wat je investeert in een website, komt dubbel en dik terug. Waar wacht je nog op om advies te vragen. Wij helpen je graag verder.

Scroll naar boven