GOOGLE ADWORDS

Bright Square

UW OFFICIËLE
GOOGLE PARTNER

Adverteren via Google AdWords

Google AdWords is het systeem om online te adverteren via de zoekmachine van Google. Dit noemt men Search Engine Advertising of SEA. Tegenwoordig leeft iedereen op het internet. Als we iets zoeken doen we dit in de meeste gevallen via Google. Dit maakt dat Google de nr.1 plaats is om te adverteren en om klanten op uw website te krijgen. Want wanneer u bovenaan staat in Google is de kans het grootst dat men uw website eerst aanklikt.

Specialist in Google AdWords

Bright Square is specialist in het adverteren via Google AdWords. Door onze specialisatie zorgen wij dat u bij het zoeken op de juiste woorden bovenaan staat en dat u enkel betaalt voor relevante clicks. Enkel wanneer potentiële klanten op uw website klikken betaalt u Google. U kan in samenspraak met ons gaan bepalen wat uw belangrijkste zoekwoorden en momenten van de dag zijn en welke regio u het best aanspreekt. Wij helpen u hier graag in verder!

Officiële Google Partner

Wij zijn, door het slagen van de door Google opgelegde examens, een officiële Google Partner. Doordat wij een officiële partner zijn van Google zijn wij steeds als eerste op de hoogte van de nieuwste AdWords ontwikkelingen.

RETURN ON INVESTMENT

GOOGLE ADWORDS
IS EEN INVESTERING

SEE - THINK - DO - CARE

ADWORDS KANALEN
IN ELKE FASE

CONTACTEER ONS VOOR GOOGLE ADWORDS!

Vul ons contactformulier in voor een offerte. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw online marketing aanvraag te bekijken.

Vragen over online marketing? Wij zijn er om u te helpen!