cryptocurrency

Betalen met cryptocurrency

Bij Bright Square staat innovatie centraal. Als full service bedrijf denken we mee met onze klanten en houden we onze ogen en oren goed open om te kunnen inpikken op de nieuwste trends. Ook de opmars van de cryptocurrency is ons oplettend oog niet ontgaan.

Wie de laatste tijd het nieuws gevolgd heeft hoort meteen een belletje rinkelen als het gaat over cryptocurrency. Tesla haalde wereldwijd de voorpagina’s nadat ze voor 1,25 miljard euro hadden geïnvesteerd in Bitcoin. Kort daarna maakte het bedrijf bekend dat het binnenkort ook mogelijk zal zijn om met Bitcoin auto’s te kopen. Tesla is niet het eerste bedrijf dat hiermee naar buiten komt. Elke dag komen er nieuwe bedrijven bij die deze digitale munt als betaalmiddel accepteren. Doordat meer bedrijven dit toelaten, stijgt ook de waarde van de cryptocurrency.

Enkel mogelijk bij grote bedrijven? Nee natuurlijk niet. Wij implementeerden als een van de eerste agencies de optie om met cryptocurrency te betalen in de webshop van ExcluJess. Hiervoor maakten we gebruik van de allernieuwste Utrust technologie die ervoor zorgt dat online crypto transacties veilig en efficiënt gebeuren.

Cryptocurrency als betaalmiddel accepteren heeft een aantal voordelen voor de webshop houder. De transactiekost voor een betaling met crypto is slechts 1%, terwijl andere betaalmogelijkheden meer dan 2% rekenen. De transactiekosten zijn dus veel lager waardoor de verkoper meer dan de helft bespaart.

Ook voor klanten is het voordeliger en vooral handiger om rechtstreeks een betaling te kunnen uitvoeren met hun crypto. Met de Utrust technologie kan de klant betalen met een crypto naar keuze en wordt het bedrag rechtstreeks omgezet in euro, zodat je je als verkoper geen zorgen moet maken over koersschommelingen. Bovendien opent het mogelijks ook de deuren voor een nieuwe groep van kopers.

Cryptocurrency betalingen iets voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op. Wij begeleiden je graag in het opzetten van deze nieuwe betaalmogelijkheid. Klaar voor de toekomst?

Scroll naar boven