Bright Square behoort tot 20 beste online marketingbureaus in belgië (MIA)

Het marketing en branding agency Bright Square in Brasschaat behoort sinds kort tot de 20 beste online-marketingbureaus in België. Google maakte deze beoordeling op basis van kwaliteit en groeipotentieel. Nauwelijks 2 jaar na de start en 150 nationale en internationale klanten verder, mogen vennoten Kevin Gevers en Jonathan Tolleneer de gegeerde erkenning al op zak steken. Dit valt samen met de recente verhuis van Bright Square naar een nieuwe kantoorlocatie in Brasschaat centrum.

“Aan de selectie van Google binnen de top 20 van online-marketingbureaus in België gaat een heel traject vooraf. Google beoordeelt hiervoor onze campagnes. Die selectie gebeurt op basis van verschillende parameters: de kwaliteit die we aan onze klanten leveren en het groeipotentieel in verhouding tot het aantal klanten”, legt Kevin Gevers uit. “Ook onze communicatie met Google wordt onder de loep genomen. Bright Square scoorde voor al deze aspecten uitstekend. We zijn dan ook enorm blij met deze bekroning.”

De paden van Kevin en Jonathan kruisten elkaar ruim twee jaar geleden. Vrij snel besloten ze hun ervaring in marketing, webontwikkeling, grafisch ontwerp en fotografie te bundelen in de oprichting van Bright Square. Als marketing en branding agency kende het bedrijf meteen een flinke groei, met een constante uitbreiding tot gevolg. Begin 2017 werd het bestaande team uitgebreid met een bijkomend grafisch ontwerper en een ‘brand ambassador’ die het bureau nog sterker op de kaart zet.

Bright Square was van bij de start gevestigd in Brasschaat, maar om verdere groei mogelijk te maken lieten Kevin en Jonathan hun oog vallen op een 270 m² grote nieuwbouw aan de Bredabaan 124.

“Als online-marketing bureau richt Bright Square zich zowel tot start-ups als gevestigde  ondernemingen. Hun visie vertalen we in een opvallend, altijd aanwezig online en offline merk. Of het nu gaat om een sterk logo, reclamecampagnes of een volledig nieuwe website, we staan in nauw contact met onze klanten en reiken verbeteringen aan telkens we hiertoe een kans zien”, benadrukt Jonathan Tolleneer. “Bright Square heeft zijn eigen marketeer, grafisch ontwerpers, programmeur, fotograaf en social media expert. Wij assisteren onze klanten van begin tot einde bij doeltreffende branding en marketingprocessen.”

Bron: © Edith Vervliet (Made In Antwerpen)

Bekijk het artikel

Scroll naar boven