Bright video edit

Zelf video bewerken

Bright Video Edit is een vervolgprogramma op de Bright Video-workshop. Je leert op een eenvoudige manier te knippen in een filmpje of er meerdere achter elkaar te plaatsen. Bovendien leer je achtergrondgeluid of ondertiteling toe te voegen.

Wat mag je verwachten na de Bright Video Edit-workshop?

Ons doel is ervoor zorgen dat alle deelnemers standaardfilmpjes, die niet amateuristisch overkomen, kunnen plaatsen op hun social media en website. Op deze manier kan je met jouw videocontent op je social media en website extra bezoekers aantrekken.

fotografie & video, content creatie
fotografie & video, content creatie

Wat mag je NIET verwachten na de Bright Video Edit-opleiding?

Speciale video-effecten of met een ‘green wall’ de achtergrond vervangen, deze technieken maken geen deel uit van deze opleiding. Hiervoor heb je een professioneel videobedrijf nodig, dat de kwaliteit bewaakt, dit kan je niet zelf doen.

Voor wie is deze training?

Iedereen die onze Bright Video- workshop heeft gevolgd en graag zijn filmpjes wenst te bewerken.

De workshop wordt voor zowel Windows alsook Mac gebruikers gegeven.

Praktische informatie

De workshop Bright video edit organiseren wij op ons inspirerend kantoor te Brasschaat of vanaf 2 personen ook bij jou op kantoor.

De prijs voor deze opleiding bedraagt €750 excl. BTW per persoon. Na KMO-portefeuille subsidie betaal je slechts €525 excl. BTW per persoon.

Afhankelijk van het aantal deelnemers voorzien wij voor jouw bedrijf een prijs op maat. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Aangezien wij gecertificeerd zijn voor KMO-portefeuille krijg je tot 30 procent van deze opleiding terugbetaald!*

*Voor de KMO-portefeuille voorwaarden, contacteer ons of check https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Enkele klanten die u voorgingen:

Ik schrijf mij in

Bekijk hier onze verkoopsvoorwaarden

Scroll naar boven