Succes door een marketingplan

Van strategie tot plan
voor meer groei en verkoop

Om succesvol te zijn en te blijven heb je een strategie nodig die verder reikt dan vandaag. Onze marketingspecialisten bekijken samen met jou je product, dienst of aanbod en de doelstellingen die je voor ogen hebt. Die vertalen we in een marketingplan in lijn met je doelgroep. We adviseren de beste marketingmix voor een optimaal resultaat. Dat kan voor de lancering van een product of een merk, kortetermijncampagnes, of het bepalen van een jaarlijks marketingbudget. We gaan graag met jou in gesprek om jouw plan concreet uit te werken. Ons marketingteam verwacht je!

Onze aanpak maakt van jouw merk een beleving. Klanten en prospecten kiezen voor die ervaring, je krijgt loyaliteit en betrokkenheid. En uiteindelijk meer omzet.

marketing agency brasscgaat, online marketing bureau brasschaat

“Je marketingplan is dé sleutel tot succes voor jouw bedrijf. Het leidt naar meer omzet en groei, vandaag en morgen.”

Marketingstrategie en marketingplan, hoe werkt dat?

Een marketingplan? In het plan gaan we op zoek naar de ideale mix van marketingkanalen om van jouw prospecten klanten te maken en van jouw bestaande klanten de beste mond-tot-mondreclame. De doelstellingen hierbij zijn onder meer naambekendheid, leads vinden en converteren, de beste kanalen om jouw verhaal te vertellen enz. Je krijgt een helder en gestructureerd overzicht van de doelstellingen en de kanalen die je zal gebruiken om ze te verwezenlijken. Jouw marketingplan is de marketingstrategie omgezet in actie. Het is jouw blauwdruk voor succes. Je weet  precies wat je moet doen en waar je naartoe gaat.

De werkwijze van Bright Square

Meeting

Om onze samenwerking vlot te laten verlopen, werken we met een duidelijke aanpak. Om je marketingmix correct samen te stellen, schuiven we samen aan tafel om te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen

Analyse

We maken een analyse van de markt en jouw aanbod en we bekijken hoe we best je bedrijfsdoelstellingen realiseren. Je krijgt tijdens het proces ruim de mogelijkheid om feedback te geven.

All-in marketingplan

We zorgen voor een plan dat klaar is voor uitvoering en dat jouw bedrijf impact verzekert. Samen maken we een echt succes van jouw merk.

Het marketingplan concreet

De professionals van Bright Square zijn specialisten die alle puzzelstukken voor jouw plan samenbrengen. Bedrijfsverhaal, positionering, verkoopkanalen, online marketing, we zoeken de ideale mix voor jouw aanbod. Aan wie verkopen we? Hoe bereiken we het best jouw doelgroep? Ook jouw prijzen en offline technieken komen ruimschoots aanbod. We zetten alle informatie netjes op een rij en bundelen ze voor jou in een operationeel plan dat je brengt waar je naartoe wilt. Duidelijke doelstellingen, passende technieken, alles wat je nodig hebt voor een vliegende (door)start.

Waarom kiezen voor Bright Square?

  • Marketingplan op maat.
  • Ervaren en deskundige marketingspecialisten.
  • Alle services beschikbaar in-house.
  • Duidelijk stappenplan.
  • Focus op resultaat.

Hebben we je aandacht?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven