Het belang van professionele fotografie voor uw website?

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE SPREEKT TOT DE VERBEELDING

Beelden spreken voor zich. Natuurlijk, een beeld toont wat het toont. Wilt u echter beelden die tot de verbeelding spreken, representatief voor uw bedrijf en uw merk, dan kiest u voor een professionele fotograaf. Hij vertaalt uw merk in beelden die bijblijven, emoties oproepen, een merkbelofte voorstellen, de sfeer en de kernidee van uw product of dienst weergeven. En dan ook nog prospecten en klanten triggeren: de beelden tonen prospecten en klanten wat ze kunnen verwachten van uw merk en uw bedrijf. Een onmisbare troef in het spel voor de aandacht van prospecten of klanten.

BEELDEN VOOR UW WEBSITE

U wilt een professionele website? U hebt een website, maar het is tijd voor vernieuwing? U investeert dan in een nieuwe website, prachtig design, straffe tekst en digitale tools met een uitgekiend parcours voor de klant. Waarom dan niet investeren in professionele bedrijfsfotografie? Jammer genoeg worden foto’s en beelden al wel eens pover behandeld in het creatieproces van een website. Dikwijls komen ze pas ter sprake aan het eind van het proces. En dat terwijl het internet een visueel schouwspel is en uw website een winkel met een uitstalraam. Mooie beelden in uw uitstalraam, die inhoudelijk en visueel kloppen, verleiden de prospect of klant om uw winkel te betreden. Dat is onmiskenbaar zo. De eerste indruk telt en zeker op het internet wordt dat bepaald door beelden die indruk maken.

EEN PROFESSIONELE FOTOGRAAF MAAKT HET VERSCHIL

Professionele bedrijfsfotografie is dus een noodzaak, daarom toch nog even verduidelijken hoe dat werkt: een professionele fotograaf wordt gebriefd door de webdesigner en werkt ook nauw met hem samen. Hij maakt zich vertrouwd met uw bedrijfsidee, de layout en de structuur van de website en hij zorgt, in overleg met u, voor de nodige insteek die uw merk en de sfeer perfect op beeld vastlegt. Ook houdt hij er rekening mee dat een website responsive is. Alle foto’s moeten goed zichtbaar zijn op alle toestellen, denk maar aan een computer, smartphone of tablet. Tenslotte kunt u de foto’s ook gebruiken bijvoorbeeld op sociale media of voor een brochure. De foto’s zullen telkens opnieuw hun nut bewijzen. En zo maakt u het verschil en hebt u meer klanten en meer omzet. Waar wacht u nog op om uw fotosessie te starten?

Scroll naar boven