Marketing bureau voor een helder verhaal

Bright Square in Antwerpen zet de sterktes van jouw bedrijf en merk helder in de kijker.

Bright Square - Branding & Marketing Agency - Logo

Helder, duidelijk, bright: dat is marketing met
Bright Square

Bright Square als marketingbureau heeft alle specialisatie in huis om u van logo tot volledig marketingplan te ondersteunen. Zo pakken wij zowel uw online als offline marketing aan. Van concept tot visualisatie en online campagnes. Wij zorgen ervoor dat u indruk maakt bij uw potentiële klant! Als marketing bureau nemen we dan ook onze taak heel serieus, uiteindelijk is een goed ondersteund marketingplan een belangrijk onderdeel in een gezond bedrijf!

Marketingbureau met full service diensten

Advies golf

Waarom Bright Square?

  • We tonen waar we trots op zijn: onze klanten.
    Net zoals we onze klanten aanraden om hun referenties in de kijker te zetten, tonen wij onze realisaties fier aan jou. We doen, wat we zeggen.

 

  • We geven wat je écht nodig hebt.
    Samen gaan we voor resultaat. Je krijgt van ons altijd een eerlijk en oprecht antwoord met jouw bedrijfsdoel in het achterhoofd.  

 

  • We kijken verder dan het marketing & branding landschap.
    Zie ons niet enkel als je marketing & branding partner want we denken mee na over het volledige plaatje. We zijn zelf ondernemend en begeleiden jou graag naar groei.

Klanten delen hun verhaal

Onze klanten weten waarover ze spreken, wat het betekent om je merk te boosten met slimme branding en marketing. Iedereen (of alleszins diegenen die het moeten zien) heeft hun merk gezien op het juiste moment. Luister naar hun verhaal en ontdek hoe dat voor hen is verlopen.

Yvimat BV
2022-09-27
Zeer volledige en interessante opleiding gekregeven over social media van Jonathan!
Maxime Lambreghts
2022-09-27
Ongelooflijke professionele begeleiding en opvolging. Sales en klantenbestand bijna verdubbeld op 3 maanden tijd.
Pascal de Beukelaar
2022-09-21
Wij zijn zeer tevreden van Bright Square. Zij komen steeds met originele creaties en slogans. Over de naservice is niets op aan te merken. Bedankt Jonathan, Kevin en hun team.
Jolien Teuwen
2022-09-16
Super fijne samenwerking. We schakelen Brightsquare regelmatig in om foto's te maken van onze realisaties en krijgen steeds een kwalitatief resultaat doorgestuurd. Moeilijk kiezen tussen de vele mooie foto's :-)!
sukru Polat
2022-09-08
Top service, altijd behulpzaam en ook buiten de kantooruren, bedankt voorde diensten, Mvg Immo Polat
Tanja Staraj
2022-09-01
Service was uitstekend naar het leveren binnen het afgesproken tijdsschema. Communicatie gaat zeer vlot en er wordt geluisterd naar de noden van de klant qua schrijfstijl en look&feel. Bright Square ondersteunt om je aanbod helder te formuleren naar de markt toe.
Roel Schrooyen
2022-08-30
Dank je aan het ganse team voor het razendsnel ontwerpen en prepareren van een last-minute-uitnodiging voor onze opendeurdag...B.t.w. iedereen welkom op 2/10/2022. Kempisch Veegbedrijf bv, Rijkevorsel
Kristof De Meulder
2022-08-19
Meedenkend marketingbureau. Geen gespin en wazige ideeën, maar concrete actie en info. Zeker op digitaal gebied absolute top! Aan te bevelen.
Yasmin De Buck
2022-08-17
Ik ben zeer tevreden over mijn logo en website. Het proces is vloeiend verlopen zodat ik nu professioneler naar buiten kom met de juiste look en feel.
Jo Blommé
2022-08-04
Bright square is een jong en superdynamisch bedrijf met grondige kennis van marketing, advertising en webdesign. Fantastisch om mee samen te werken. Snel en accuraat en steeds overlopend van inspiratie. Topteam !!

Vraag ons om advies

Meer weten over een slimme merkstrategie en doordachte marketing? Je bent welkom voor een gesprek met één van onze professionals in ons marketing bureau te Antwerpen. Of vraag om meer informatie. Wij nemen graag de tijd voor jou.

Scroll naar boven