Cats & Dogs

Nieuwe vestiging in Lier

Cats & Dogs

Door het aanhoudende succes van Cats & Dogs, werd het tijd om uit te breiden. Hierbij besloten ze om naast hun bestaande vestigingen (Schilde, Sint-job, Kalmthout en Rijkevorsel), een gloednieuwe vestiging te openen in hartje Lier.

Na de branding van hun vorige vestigingen mochten wij ook dit project onder handen nemen. En het resultaat mag gezien worden! Lees hier het artikel van HLN.

Benieuwd hoe wij dit aanpakten? Neem dan zeker een kijkje hieronder.

Illustraties voor een unieke winkelervaring

Het verhaal van Cats & Dogs gaat verder dan je huisdier alleen. Het gaat om jou en de zorg van je beste vriend. Als gekend dierenspeciaalzaak kan je rekenen op persoonlijk advies – elk huisdier heeft zijn verhaal – en eerlijke producten waar je huisdier beter van wordt. Deze familiale onderneming heeft lange traditie in service en kwaliteit.

Opbouw van de nieuwe vestiging in Lier

Een nieuwe vestiging, vraagt om een unieke winkelervaring. En dat hebben ze bij Cats & Dogs maar al te goed begrepen. Zo voorzagen we heel het Cats & Dogs gevoel in zowel de kleinste productverpakkingen als in de grootste krabpaal van Antwerpen. Na lange weken voorbereiding konden zij trots hun deuren openen voor jou en je beste vriend. Wij zijn alvast een kijkje gaan nemen, u ook?

Ook hulp nodig met je branding?

Winkelbeleving
Cats & Dogs Lier

Hulp nodig met je branding?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven