BRIGHT VIDEO EDIT

Dit is een vervolg programma van Bright Video

Waarom is een Workshop Bright Video Edit een meerwaarde?

Bright Video Edit is een vervolgprogramma op de Workshop Bright Video. Je leert op een eenvoudige manier te knippen in een filmpje of er meerdere achter elkaar te plaatsen. Bovendien leer je achtergrondgeluid of ondertiteling toe te voegen.

Wat mag je verwachten na de Workshop Bright Video Edit?

Ons doel is ervoor zorgen dat alle deelnemers standaardfilmpjes, die niet amateuristisch overkomen, kunnen plaatsen op hun social media en website. Op deze manier kan je met jouw videocontent op je social media en website extra bezoekers aantrekken.

Wat mag je NIET verwachten na de Bright Video Edit-opleiding?

Speciale video-effecten of met een ‘green wall’ de achtergrond vervangen, deze technieken maken geen deel uit van deze opleiding. Hiervoor heb je een professioneel videobedrijf nodig, dat de kwaliteit bewaakt, dit kan je niet zelf doen.

Een voorbeeldje van één van onze deelnemers

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor wie is deze Bright Video Edit workshop?

Iedereen die onze Workshop Bright Video heeft gevolgd en graag zijn filmpjes wenst te bewerken.
Belangrijk: Momenteel wordt de workshop enkel op Mac gegeven. Voor Windows gelieve ons te contacteren.

Praktische informatie

De workshop bestaat uit maximaal 6 deelnemers en organiseren wij op ons inspirerend kantoor te Brasschaat.

De deelnameprijs komt op € 750 p.p. excl. btw. Aangezien wij gecertificeerd zijn voor KMO-portefeuille krijgt u tot 30 procent van deze opleiding terugbetaald!* Hierdoor betaalt u nog maar € 525 p.p. excl. btw.

*Voor de KMO-portefeuille voorwaarden, contacteer ons of check https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

SCHRIJF U HIER IN!

Hebt u interesse in onze Bright Video Edit Workshop? Vul dan het formulier in met de voor u mogelijke data. Wij contacteren u zo snel mogelijk om uw reservatie te bevestigen.

Hebt u nog vragen over deze opleiding?