Bright socials

Social media doelgericht inzetten

Social media? Het is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook professioneel kun je het niet meer verwaarlozen of halfslachtig aanpakken. Social media is uitgegroeid tot een belangrijk online kanaal voor marketing en communicatie, waar je met jouw aanpak en strategie prospecten en klanten informeert en verder leidt naar effectieve verkoop.

Wat leer je in deze cursus?

Je leert om een social media-strategie te bepalen die je gestructureerd en doelgericht inzet op de verschillende social media-kanalen. We lichten de meest gebruikte kanalen toe: Facebook, LinkedIn, YouTube en Instagram. Eerst bepaal je welke platforms populair zijn bij je doelgroep, zodat je weet welke kanalen voor jou bedrijf het effectiefst zijn. Vervolgens onderzoek je welke informatiebehoefte je doelgroep heeft, en hoe je je publiek gaat benaderen. Wij geven je de nodige tips en tricks om op de meest efficiënte manier het maximum uit elk social media-kanaal te halen.

Voor wie is deze training?

Deze training is zeer geschikt voor diegenen die zakelijk al gestart zijn met social media en hun bereik, interactie en resultaten willen verbeteren.

Praktische informatie

Social media training: 2 uur
Prijs: 85 euro p.p. (excl. btw) (min 2 pers.)
Maximum 8 personen per training

Adres: Bredabaan 124, 2930 Brasschaat, België

Schrijf je hier in

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar top