Bright Socials in-company

Social media doelgericht inzetten als bedrijf

Social media is een essentieel onderdeel van jouw marketing en communicatiestrategie. Als het doelgericht wordt ingezet is het een krachtige tool om te connecteren met je klanten, om de online naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten en om leads en zelfs verkoop te stimuleren. Is jouw bedrijf al actief op social media en wil je dit graag resultaatgericht inzetten?

Wat leer jij en je team in deze opleiding?

In deze praktijkgerichte opleiding leer je hoe je als bedrijf social media als een effectieve marketing- en communicatietool kan inzetten. Omdat de noden en wensen van elk bedrijf anders zijn, bieden we deze in-company opleiding aan met een focus op jouw social media uitdagingen.

Concreet betekent dit dat we samen bepalen welke social media platformen populair zijn bij jullie doelgroep. zodat jullie weten welke kanalen voor jullie bedrijf het meest effectiefst zijn. Vervolgens onderzoeken we welke informatiebehoefte jullie doelgroep heeft en bepalen we een social mediastrategie om je publiek op een overzichtelijke en doeltreffende manier te benaderen.Opleiding Social media

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is geschikt voor bedrijven die social media effectiever wil inzetten en zakelijk meer wil laten opbrengen. De opleiding is volledig op maat van jouw bedrijf en kan perfect in-company georganiseerd worden. Komen jullie liever naar ons? Dan staat onze deur wagenwijd open.

Praktische informatie

De workshop Socials in-company duurt een halve dag en organiseren wij op ons inspirerend kantoor te Brasschaat of vanaf 2 personen ook bij jou op kantoor.

De prijs voor deze opleiding bedraagt €400 excl. BTW per persoon. Na KMO-portefeuille subsidie betaal je slechts €280 excl. BTW per persoon.

Aangezien wij gecertificeerd zijn voor KMO-portefeuille krijg je tot 30 procent van deze opleiding terugbetaald!* 

*Voor de KMO-portefeuille voorwaarden, contacteer ons of check https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Enkele klanten die u voorgingen:

Ik schrijf mij in

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bekijk hier onze verkoopsvoorwaarden

Scroll naar top