Bright Socials in-company

Social media doelgericht inzetten als bedrijf

Social media is een essentieel onderdeel van jouw marketing en communicatiestrategie. Als het doelgericht wordt ingezet is het een krachtige tool om te connecteren met je klanten, om de online naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten en om leads en zelfs verkoop te stimuleren. Is jouw bedrijf al actief op social media en wil je dit graag resultaatgericht inzetten?

Wat leer jij en je team in deze opleiding?

In deze praktijkgerichte opleiding leer je hoe je als bedrijf social media als een effectieve marketing- en communicatietool kan inzetten. Omdat de noden en wensen van elk bedrijf anders zijn, bieden we deze in-company opleiding aan met een focus op jouw social media uitdagingen.

Concreet betekent dit dat we samen bepalen welke social media platformen noodzakelijk zijn voor jouw bedrijf. Hoe jij en je team aantrekkelijke content kunnen opmaken voor het juiste doelpubliek en deze op de juiste moment online plaatsen. Van opvallende Instagram stories en Facebook posts tot trendy TikToks.

Opleiding Social media

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is geschikt voor bedrijven die social media effectiever wil inzetten en zakelijk meer wil laten opbrengen. De opleiding is volledig op maat van jouw bedrijf en kan perfect in-company georganiseerd worden. Komen jullie liever naar ons? Dan staat onze deur wagenwijd open.

Praktische informatie

De in-company  social media opleiding duurt 4 uur en organiseren wij vanaf 2 personen op ons inspirerend kantoor te Brasschaat of op locatie in jouw bedrijf.

De prijs voor deze opleiding bedraagt €400 excl. BTW per persoon. Na KMO-portefeuille subsidie betaal je slechts €280 excl. BTW per persoon.

Aangezien wij gecertificeerd zijn voor KMO-portefeuille krijg je tot 30 procent van deze opleiding terugbetaald!* 

*Voor de KMO-portefeuille voorwaarden, contacteer ons of check https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Enkele klanten die u voorgingen:

Schrijf jezelf 
en je team nu in!

Bekijk hier onze verkoopsvoorwaarden

Scroll naar boven