LUCHTFOTOGRAFIE EN VIDEO

DRONES ZIJN HOT

Niet lang geleden waren luchtopnames met helikopters nog een kostelijk en minder dynamisch gegeven. Gelukkig brengt de komst van de drone hier nu verandering in. Wij brengen uw foto’s en video’s naar ongekende hoogten!

Onze drone is uitgerust met een professioneel fotoapparaat en een full HD videocamera (zelfs 4k). Uitzonderlijke en originele beelden zorgen voor een unieke meerwaarde voor uw bedrijf, evenement of product. Ideaal voor architecten, immobiliën, bedrijfspromotie of reclame!

IMMOBILIËN EN
ARCHITECTUUR

Als makelaar weet u dat fotograferen vanuit de best mogelijke positie van groot belang is. Unieke foto’s overtuigen potentiële kopers om het door u aangeboden vastgoed te bezoeken. Doordat wij uw vastgoed vanuit verschillende, voordien onmogelijke perspectieven fotograferen krijgen potentiële klanten een mooi overzicht van elke eigendom. Het aanbod in vastgoed is groot. Onze luchtfoto’s zorgen ervoor dat uw vastgoed eruit springt!

Als architect kent u de kracht van een goed portfolio. Met onze drone brengen wij uw creaties in beeld zoals u voordien enkel uw maquettes kon bekijken. Met onze luchtfoto’s of luchtvideo’s maakt u uw portfolio nog overtuigender om potentiële klanten over de streep te trekken!

BEDRIJFSPROMOTIE
EN RECLAME

Als bedrijfsleider bent u trots op uw bedrijf. Daarom brengen wij graag uw bedrijf in beeld om het van zijn mooiste kant te laten zien. Drone shots zijn niet alleen indrukwekkend maar zorgen voor een extra indruk van uw bedrijf!

Sommige reclamefilmpjes of advertenties vragen om een speciale invalshoek. Reclame een extra dimensie geven, een idee nog beter te doen werken. Daarom bekijken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn om uw idee het sterkst over te laten komen. De meest overtuigende beelden zorgen voor unieke visualisaties!

Interesse of vragen over onze drone? Geef ons een telefoontje!