OPLEIDING BRIGHT SOCIALS

HOE GEBRUIK IK SOCIAL MEDIA
VOOR MIJN BEDRIJF?

Waarom een social media opleiding een meerwaarde is?

Ben je zakelijk al van start gegaan met social media, maar wil je de social media activiteiten op de meest effectieve manier naar het volgende niveau brengen? Denk hierbij aan het creëren van meer bereik, interactie en conversies! Een goede social media strategie helpt je hierbij en vergemakkelijkt bij het behalen van jouw online marketingdoelstellingen.

Welke socialmediakanalen komen aan bod?

We lichten de meest gebruikte kanalen toe: Facebook, Google+, LinkedIn, YouTube en Instagram. Welke kanalen moet u inzetten om uw bedrijf te doen groeien? Hoe werkt ieder kanaal? Wat zijn de voor- en nadelen per kanaal?

Social media tips & tricks!

Door de social media training heen geven wij je de nodige tips en tricks om op de meest efficiënte manier het maximum uit elk social media kanaal te halen. Deze maken het voor u niet alleen gemakkelijk om op een snelle manier uw social media te onderhouden, maar ook in te spelen op trends door het gebruik van de laatste nieuwe functies van elk social media kanaal.

Voor wie is deze social media training?

De training is zeer geschikt voor diegene die zakelijk al zijn gestart met hun social media.

Praktische informatie

Social media training: 2 uur
Prijs: 85 euro p.p. (excl. btw)
Maximum 8 personen per training

Adres: Bredabaan 124, 2930 Brasschaat, België

SCHRIJF U HIER IN!

Hebt u interesse in onze Bright Socials training? Vul dan het formulier in met de voor u mogelijke data. Wij contacteren u zo snel mogelijk om uw reservatie te bevestigen.

Vragen over onze basic social media training?